Préférences de cookies
ParamètresJe suis d'accord
  • Country flag.Country flag.

Enkelstraals huishoudelijke turbine watermeters

Flodis is een enkelstraalturbine watermeter, ontworpen om koud drinkwater te meten en biedt de mogelijkheid om nauwkeurig een breed scala aan debieten te meten. Voor het uitlezen op afstand is hij te combineren met diverse Cyble communicatiemodules.

Unimag + is een nieuwe enkelstraalturbine watermeter ontworpen voor huishoudelijk gebruik, die op elk moment kan worden omgezet in een geavanceerd communicatieapparaat dankzij de toepassing van het hele scala van Itron Cyble communicatiemodules. Hij is leverbaar in koud- en warmwater uitvoering.

Unimag PE is een enkelstraalturbine watermeter, klaar voor het op afstand uitlezen van het gemeten waterverbruik. De toepassing van systemen ter ondersteuning van gegevensverzameling is steeds belangrijker geworden bij meetactiviteiten.Met Unimag PE slaagt Itron in de realisatie van een nieuwe veelzijdige watermeter voor huishoudelijk gebruik die op elk moment eenvoudig kan worden omgezet in een geavanceerd communicatieapparaat.

De EVW watermeter is een modulaire koud- en warmwatermeter geproduceerd door de firma Allmess. Lezen op afstand via radio of M-BUS stelt steeds hogere eisen aan datakwaliteit.  Daarom heeft Allmess watermeters ontwikkeld met modulaire add-on technologie, waarmee het verbruik op afstand uitgelezen kan worden.


De op deze pagina genoemde producten worden geleverd via de technische groothandels. Zie voor meer informatie de download "Prijslijst Groothandel 20XX”. Door gebruik te maken van het auto-filter in het Excel-bestand kunt u eenvoudig de data naar behoefte sorteren of selecteren.

Documentation

Voor meer detailinformatie verwijzen wij u naar onze productbrochures. Ook onze binnendienst medewerkers zijn u graag van dienst in het maken van de juiste keuze onder het telefoonnummer: 085-4897130 of stuur een email naar info@gavilar.nl.

TaperCatégorieTaper de produitNomLangueDate
PDF Brochures Watermeters Flodis Engels 01-09-2011
PDF Brochures Watermeters Unimag+ Engels 21-06-2021
PDF Brochures Watermeters Unimag PE Engels 01-06-2015