Welkom bij

gAvilar BV

Specialist in regelapparatuur voor gasdistributie

Storing?

Bel ons servicenummer

085 - 489 71 59

Leer ons wat beter kennen

gAvilar is specialist in regelapparatuur voor gasdistributie. Voor de huishoudelijke markt produceren wij op een volautomatische robotlijn de WM-serie huisdrukregelaar, combinatieregelaars en gasgebrekbeveiligingen. Een kwalitatief hoogwaardig en zeer betrouwbaar product met een bewezen levensduur van meer dan 30 jaar. Voor aansluiting van een huishoudelijke gasmeter maken wij de gasvoerende meterbeugel die als compleet aansluitpakket kan worden geleverd.

Voor levering van (aard)gas apparatuur hebben wij de Nederlandse vertegenwoordiging van de porfolio’s Sperryn, Madas en Itron . Naast levering van losse componenten kunnen wij u van dienst zijn voor het leveren van complete meet- en regelsystemen die wij voor u in bedrijf kunnen stellen en onderhouden.

Recent hebben we ons productenpakket uitgebreid met Volume Herleidingsinstrumenten (EVHI'S) en aanverwante communicatie apparatuur.

Ik wil meer weten

Onze producten

  • Regelaars & gasgebrekbeveiligingen
  • Gasstations
  • Stoffilters
  • Meterbeugels & aansluitmateriaal
  • Veiligheidsappendages
  • Electronische volume herleidings instrumenten
  • Diensten

Onze diensten

De optimale combinatie van ervaring en betrouwbaarheid.

Wij staan klaar voor advies, projectmanagement, nieuwbouw, renovatie, inbedrijfstellen en alle servicevraagstukken. Niet voor niets zijn wij professionals op het gebied van meet-en regeltechniek voor gasdistributie. Meer dan 160 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van regelapparatuur voor de gasdistributie betaalt zich uit.

Daar waar het “goed geregeld” moet worden hebben wij de oplossing!

Direct naar Service en Onderhoud

Het komt u nooit gelegen, Maar ons altijd uit

Als serviceorganisatie in de (aardgas) meet- en regelbranche bieden wij u 24 uur per dag, 7 dagen per week professionele service en onderhoud. Onze servicetechnici opereren landelijk en bieden merkonafhankelijke service en onderhoud.

  • Onze certificeringen