Préférences de cookies
ParamètresJe suis d'accord
  • Country flag.Country flag.

Ultrasone warmtemeters - qp 0,6 - 15

CF ECHO II - Ultrasone compacte warm- en koudwatermeter
De CF ECHO II is de compacte meter van Itrons CF-familie voor warm- en koudwatermeters voorzien van  ultrasone flowmeting. Elektronische gegevensverwerking geeft een hoge precisie over de gehele meetcurve en produceert een dynamisch bereik dat klasse C overschrijdt. Stromen kunnen met betrouwbare en stabiele nauwkeurigheid worden gemeten van qp 0,6 tot qp 15 m3/h (DN15 tot DN50). Dankzij een compleet portfolio van behuizing formaten zijn de CF ECHO II-meters zeer flexibel in gebruik.
De CF ECHO II biedt een aantal geavanceerde functies zoals datalogging voor complexe netwerkanalyse, dubbel tarief voor verdere factureringskeuzes, piekopname en nog veel meer welke krachtige diagnostische hulpmiddelen zijn voor netwerkbeheer. Alle beschikbare gegevens worden gepresenteerd op het zeer ergonomische en multifunctionele display. 

UF ECHO II - Ultrasone flowmeter
US ECHO II is de standaard voor zeer nauwkeurige flowmeters. US ECHO II is afkomstig van de familie van de CF-warmtemeter en past zich gemakkelijk aan verschillende soorten rekenmachines aan. Dankzij de krachtige elektronica kan elke gebruiker profiteren van alle geavanceerde functies, met behoud van een buitengewoon hoge precisie gedurende de gehele meetcurve. 

CF55 - Warm- en koudwatermeter calculator
De CF 55 is de meest geavanceerde reken-unit uit de Itrons CF-warmtemeter familie. Hij is ontworpen voor gebruik door waterleidingbedrijven die te maken hebben met het complexe netwerkbeheer van vandaag. Hoogwaardige tools helpen bij het beheer van contracten met eindklanten, andere tools verzamelen alle gegevens die nodig zijn om de netwerkprestaties te analyseren. Alle verschillende gegevens zijn direct of via de brede communicatiekeuzes beschikbaar.

De op deze pagina genoemde producten worden geleverd via de technische groothandels. Zie voor meer informatie de download "Prijslijst Groothandel 20XX”. Door gebruik te maken van het auto-filter in het Excel-bestand kunt u eenvoudig de data naar behoefte sorteren of selecteren.

Documentation

Voor meer detailinformatie verwijzen wij u naar onze productbrochures. Ook onze binnendienst medewerkers zijn u graag van dienst in het maken van de juiste keuze onder het telefoonnummer: 085-4897130 of stuur een email naar info@gavilar.nl.

TaperCatégorieTaper de produitNomLangueDate
PDF Brochures Warmtemeters CF Echo II Engels 03-09-2012
PDF Brochures Warmtemeters US Echo II Engels 02-01-2012
PDF Brochures Warmtemeters CF 55 Engels 01-07-2019