Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • Country flag.Country flag.

Service en onderhoud

Storing?

Bel ons servicenummer

085 - 489 71 59

Service en onderhoud

HET KOMT U NOOIT GELEGEN ...

Gasdrukregelaars, veiligheidsafslagen, gasleidingen en instrumentatie. Allemaal elementen die bijdragen aan de veiligheid en een goede doorstroming van gas. Reparatie van deze belangrijke instrumenten komt nooit gelegen. Maar als een service- of onderhoudsbeurt professioneel en op het juiste moment plaatsvindt bent u verzekert van een optimaal werkende installatie!

... MAAR ONS ALTIJD UIT

Als serviceorganisatie in de (aardgas) meet- en regel branche bieden wij u professionele service en onderhoud. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en contractvormen. Onze servicetechnici opereren landelijk en bieden merkonafhankelijke service en onderhoud. Uw servicetechnicus is altijd in de buurt, goed opgeleid en houdt zich uiteraard aan de bij u geldende procedures. Hij maakt van uw probleem ons probleem.    

Onze diensten

Wij staan klaar voor advies, projectmanagement, nieuwbouw, renovatie en maatwerkprojecten. Veel aardgas meet- en regelstations zijn verouderd en zijn voorzien van apparatuur waar geen onderdelen meer van beschikbaar zijn. Vervanging kan in veel situaties door bovengronds op de bestaande in- en uitgaande leidingen een nieuwe installatie te construeren die voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Zijn de in- en uitgaande leidingen slecht kunnen we deze ook voor u vervangen.

Ook kunnen wij installaties ontwerpen voor andere gassen dan aardgas, daarbij moet u o.a. denken aan CO2, stikstof en perslucht. Voor het invoeden van groengas hebben wij een geavanceerde installatie ontwikkeld die er voor zorgt dat alleen gas wat aan de invoedingsvoorwaarden voldoet wordt ingevoed in het openbare gasnet.

Niet voor niets zijn wij professionals op het gebied van (aardgas) meet-en regeltechniek. 

Station voor renovatie

Station na renovatie

Overeenkomsten

Regelmatig en goed onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie. Een serviceovereenkomst geeft u bovendien voorrang bij het verhelpen van storingen. Omdat iedere situatie anders is, geeft gAvilar u de keuze uit drie soorten overeenkomsten, die elk op maat gemaakt worden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Kortom: Service en Onderhoud wat u graag goed geregeld heeft!

Storingsmelding

Heeft u dan een dringende storing, dan kunt u onze 24-uurs servicelijn bellen, 085 - 4897159. U wordt automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende monteur.

Bij een niet urgente storing of serviceverzoek kunt u een mail sturen naar service@gavilar.nl.