Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
  • Country flag.Country flag.

Nieuwsberichten

Gecertificeerde energiemeting door de combinatie gFlow1500 en de Mems gasQS™ flonic sensor.

Gepubliceerd op 8 februari 2024

Nieuw bij gAvilar een gecertificeerde energiemeting door de combinatie gFlow1500 en de Mems gasQS™ flonic sensor.

Ontdek de toekomst van nauwkeurige energiemeting met de revolutionaire combinatie van het gFlow1500 volumeherleidingsinstrument en de geavanceerde Mems gasQS™ flonic sensor. Samen vormen zij de ultieme oplossing voor energiemetingen die niet alleen voldoen aan de strenge OIML R140-normen, maar ook volledig in lijn zijn met de MID-richtlijnen.

De gFlow1500, bekend om zijn compacte ontwerp en gebruiksgemak, komt helemaal tot zijn recht wanneer gekoppeld aan de precisie van de Mems gasQS™ flonic sensor. Deze combinatie garandeert een MID conforme energiemeting, essentieel voor zowel eindgebruikers als energiebedrijven die streven naar nauwkeurigheid en betrouwbaarheid in hun energiebeheer. Een vaste samenstelling van gassen is niet meer vanzelfsprekend. Dit komt vooral door toevoeging van Biogassen en Waterstof in het gasnet. Wisselende gaskwaliteit wordt nauwkeurig gemeten en iedere 30 seconde geactualiseerd. De combinatie is gecertificeerd met certificaatnummer T12271.

De innovatieve Mems gasQS™ flonic sensor, zorgt voor naadloze integratie met de gFlow1500, biedt ongeëvenaarde precisie in de meting van gasvolumes en -kwaliteiten. Dit maakt het mogelijk om niet alleen de hoeveelheid, maar ook de verbrandingswaarde van het gas met uiterste precisie te bepalen, wat cruciaal is voor een accurate energiemeting. Naast de verbrandingswaarde wordt de relatieve dichtheid en de compressibiliteit van het gas gemeten. Deze gemeten waarden worden door de gFlow 1500 voor de herleiding toegepast.

Mems gasQS™ flonic sensor

De Mems gasQS™ flonic sensor is gecertificeerd volgens OIML R140 class B met certificaatnummer TC12470.

Door de robuuste aluminium behuizing van de gFlow1500, met een IP66-beschermingsklasse, is deze oplossing perfect geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De ATEX-certificering voor zone 1 zorgt ervoor dat de gFLOW1500 direct op de gasmeter kan worden geïnstalleerd, waardoor de veiligheid in potentieel explosieve omgevingen gewaarborgd blijft.

gFlow1500

De combinatie van gFlow1500 en Mems gasQS™ flonic sensor biedt een flexibele en toekomstbestendige oplossing voor al uw energiemetingbehoeften. 
Stap nu over op deze geavanceerde technologie en ervaar hoe eenvoudig en efficiënt energiemeting kan zijn, volledig conform de laatste industriestandaarden.

Terugkeren